KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Tandblekning i hemmet

Att bleka tänderna hemma är det vanligaste sättet i världen. De enklaste, mest effektiva och säkraste metoderna för tandblekning hemma är bleknings strips, gel & tandskena och tandblekningspenna. Det är viktigt att medlet för hemmabruk är baserad på ett skonsamt PH-neutralt vitmedel som natriumbikarbonat och inte på en peroxidlösning. De halter (0,1% hydrogenperoxid) som är tillåtna inom EU är långt ifrån de som krävs för att bleka tänderna (5-44%).

Att bleka tänderna hemma med moderna blekningssystem är skonsamt, enkelt och effektivt. Stella White har de mest moderna tandblekningssystemen i Sverige och garanterar ett säkert resultat. Du spenderar drygt en minut om dagen på att sätta på strips, sätta in skenor eller pensla med tandblekningspenna, efter det kan du fortsätta din vardag.

Till skillnad från tandblekning hos tandläkare eller klinik som använder mycket starka peroxidlösningar (som är olagliga för hemmabruk) så medför tandblekningen i hemmet med Stella Whites produkter inga risker. Tvärtom så främjar Stella Whites tandblekningssystem en god munhälsa och motverkar munblåsor, vårtor, munherpes och cancer genom att neutralisera svamp, bakterier och virus. Dessutom innehåller Stella Whites tandblekningssystem D-vitamin som stärker tänderna och vitmedlet Natriumbikarbonat löser svår plack och missfärgningar på djupet.