KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Tandblekningsmetoder

Det finns olika sätt att bleka tänderna. Oavsett varför dina missfärgningar har uppstått finns det ett sätt att få dem att försvinna. Man kan bleka tänderna både hemma och hos tandläkaren beroende på hur mycket pengar man vill spendera. Det viktigaste är att man hittar ett sätt att bleka sina tänder på som fungerar och som inte skadar dina tänder och tandkött.

Missfärgningar består i de allra flesta fall av organiskt material till skillnad från emaljen. Tandblekningsmedel kan därför bleka endast det organiska materialet utan att påverka emaljen, alltså behöver inte ett lager av emaljen slipas bort som många tror, bara man använder sig av rätt blekningsmedel.

När man hittat ett bra blekningsmedel är nästa steg att välja vilken metod som passar dig bäst. Man kan till exempel välja mellan tandblekning med så kallade White Strips, gel och skena, tandblekningspenna, whiteningtandkräm eller om man inte vill eller kan använda ett blekningsmedel kan man få skalfasader påklistrade på emaljen. Har man ont om tid kan det vara bra att prova White Strips som man helt enkelt klistrar på och låter verka. Gel och skena är en beprövad metod som ser till att hela tandens yta bleks och whiteningtandkräm bleker lite i taget på lång sikt. Det är upp till dig att bestämma hur du vill bleka dina tänder och under denna rubrik kan du läsa om olika metoder för tandblekning hemma och hos tandläkare eller på klinik.

Inga produkter matchade din sökning.