KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Kunder säger

Bilder - Före Och Efter

Kunder Säger

”Det har stått så mycket skit om tandblekning i tidningarna och har därför vart orolig att testa. Jag såg er reklam på Aftonbladet och blev lite nyfiken. Er sida såg väldigt seriös ut så jag beställde ett paket och blev väldigt nöjd. Nu är jag inne och beställer två paket till, underbara julklappar som jag tror kommer uppskattas!”

Vänligen, Maja

 

”Har tidigare köpt blekmedel via tandläkaren, och det har svidit och ilat som f*n. Blev tipsad om er och måste säga att det var över förväntan. Jag började med att ha tandskenorna inne 10 minuter för jag var rädd att det skulle börja ila, men det gjorde det inte! Riktigt bra produkt.”

Med vänlig hälsning, OLLE

 

”Ni höll vad ni lovade, och jag fick det jag betalade för – vita fina tänder. Det gick faktiskt snabbare än ni skrev också, fem dagar och jag var mer än nöjd. Ville bara säga tack.”

Hälsn. Petter

 

"Det känns underbart att kunna le utan att vara orolig för vad folk ska tänka när de ser mina tänder. Tack!"

Anonym

 

"Efter att ha rökt i 15 år hade mina tänder blivit rätt gula. Nu skulle man kunna tro att jag aldrig rökt en cigarett i hela mitt liv!"

Jeanette

 

"Vill bara maila och tacka er! Jag har även tipsat alla mina tjej- och killkompisar att det nu finns ett billigt alternativ för att få vita och snygga tänder!"

Eva, Umeå

 

"Länge har jag letat efter ett sätt att kunna bleka mina tänder som inte kostat multum. Tidigare har jag testat andra olika produkter för tandblekning, vilka inte har fungerat särskilt bra.
När jag fick höra om Stella White tänkte jag att det kunde vara värt att ge mina tänder en sista chans. Nu är jag grymt tacksam att jag vågade testa!"

Lena, Köpenhamn

 

"När jag var mindre hade jag tandställning under många år. Visst, tänderna fick en väldigt fin form, men de blev också missfärgade. Med Stella White fick jag kritvita tänder, till ett kanonpris! Tackar och bugar!”

Juha, Helsinki

 

”Jag kan rekommendera Stella White till er som vill bleka era tänder. Köpet gick väldigt smidigt
för mig, fick varorna redan dagen efter jag beställde. Produkten i sig höll även vad den lovade. Inget att klaga på, tack för att bra köp.”

Peder, Århus

 

”Har tidigare blekt tänderna med laser för några år sedan. Kostade en mindre förmögenhet, men jag tyckte ändå att mitt utseende var värt alla de tusenlapparna som det då kostade.

Efter ett år hade mina tänder återigen blivit missfärgade, men att bleka med laser igen kändes inte aktuellt – som för de flesta finns det en smärtgräns även för mig.

Jag testade nu att bleka tänderna hemma med Stella White och blev positivt överraskad av er produkt. Kort behandlingstid och riktigt bra resultat. Rekommenderas varmt!

Ps. Tappade ena skenan i toaletten, skickar ni mig en ny skena är jag tacksam.”

Göran, Malmö.

 

”Trots min ringa ålder (22) borde jag inte ha hunnit missfärga mina tänder egentligen, men ett missbrukande av snus gjorde de gula och inte särskilt fräscha. Jag och en kompis beställde en behandling vardera och vi kan nu båda två visa upp våra fina tänder utan att behöva skämmas om man säger så… TACK för en GRYM produkt!”

Patric & Niklas, Täby & Danderyd

 

”Prisvärd och snabbt fungerande. 10 poäng av 10. Snabb leverans också, inget att klaga på med andra ord.”

Paul, Aalborg

 

”Det känns bra att tänderna nu ser vita ut, de skulle kunna tillhöra en kändis eller någon annan stjärna!!”

Elisabeth

 

”Tack för en produkt som nu gjort att jag återfått mitt leende”

Liza

 

Berätta gärna om dina upplevelser och resultat med Stella White.

Skicka in din berättelse per e-mail till [email protected]. Om du vill vara anonym, vänligen ange detta.