KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Stella White Strips

Blek tänderna med Stella White Strips och få ett naturligt och bländande vackert leende.

Lagerstatus:
Kan normalt skickas inom 24 timmar!


695,00 kr
ELLER

Stella White Strips

Fler bilder

Detaljer

Stella White Strips är äntligen här!

Ge dig själv, eller någon du tycker om, ett bländande vitt leende.

Är du trött på att dölja ditt leende för att du skäms över dina gula tänder?
Är dina tänder missfärgade på grund av att du dricker mycket kaffe, te, cola, eller tobak?
Vill du ha vitare tänder inför ett viktigt möte eller en dejt?
Vill du se bra ut inför ett modelljobb eller en fotografering?
Vill du veta hur du får ett bländande vitt Hollywood-leende?

Stella White Strips ger dig vitare tänder

Blek tänderna med Stella White Strips och få ett naturligt och bländande vackert leende.

  • Säker tandblekning
  • Endast 5-30 minuter per behandling behövs (i 1-7 dagar)
  • Bleker dina tänder upp till 8 nyanser
  • Bestående resultat som håller i upp till 3 år
  • Komplett paket tandblekning för hemmabruk

Gör som alla andra – Använd Stella White Strips för vitare tänder!

Fick vita tänder på löpbandet
John före och efter tandblekning med Stella White Strips

Bättre säljare med vita tänder
Jerry före och efter tandblekning med Stella White Strips

Så gjorde vitare tänder skillnad
Anita före och efter behandling med Stella White Strips

Vitare tänder – Snabbt, Enkelt & Skonsamt

Stella White Strips är den hetaste tandblekningsmetoden på marknaden speciellt framtagen för att du snabbt, enkelt och skonsamt ska få vitare tänder. Stella White Strips ger dig en bättre munhygien och tar även bort plack och skadliga bakterier från dina tänder.
 
Denna tandblekning är mycket effektiv mot gula tänder, fläckar och missfärgningar. Stella White Strips är utvecklad, framtagen och testad av tandläkare och tandhygienister och uppfyller samtliga säkerhetskrav från EU.

Stella White Strips – Billigast & Bäst i Test!

Jämför gärna våra priser och behandlingsmetod med tandläkaren eller andra företag. Vi lovar dig att du lätt sparar både tid och pengar genom att själv bleka tänderna hemma med Stella White Strips.

Gör som alla andra – Använd Stella White Strips för vitare tänder!

Ett pärlvitt leende på en vecka
Sean före och efter tandblekning med Stella White Strips

Vita tänder på en vecka efter 23 års rökning
Lena före och efter tandblekning med Stella White Strips

Bländvitt leende trots en kopp extra starkt kaffe varje morgon i 17 år
Adam före och efter behandling med Stella White Strips

Jag kommer aldrig mer att bleka hos tandläkaren
Maria före och efter behandling med Stella White Strips

Hon ville inte ha ett onaturligt leende
Linnéa före och efter behandling med Stella White Strips

Så går behandlingen till


Hur fungerar Stella White Strips?
Stella White Strips är tunna, böjbara remsor som är täckta med en bikarbonatgél och som är unikt designade för att passa dina tänder. Produkten behandlar missfärgningar under tandytan och ger dig ett märkbart vitare resultat.

Är Stella White Strips säkert för emaljen?
Ja. Stella White Strips innehåller natriumbikarbonat, som är skonsam mot emaljen. Blekning med natriumbikarbonat är den säkraste och mest skonsamma blekningsmetoden. Omfattande undersökningar visar att produkten är helt säker för din emalj.


Ett paket innehåller 7 behandlingar för övre och nedre tandraden. Bruksanvisning på Svenska medföljer.

Skriv din egen recension

You're reviewing: Stella White Strips

  •   1 2 3 4 5
    Betyg
    Betygsätt produkt:

4 item(s)

Yvonne Brandt

Betyg
Jag är glad att jag provade pennan. Jag hade inget emot att spendera en del pengar på en professionell tandblekning men jag är helt enkelt rädd för klinikbehandlingar. Jag har inget annat alternativ än att prova hemmabehandlingar. Jag har en kompis som använder blekningspennor och hon skickade mig ett paket med en tandblekningspenna från stella. Efter första försöket såg jag verkligen ingen skillnad med efter en veckas användning blev jag förbluffad över hur mina tänder såg ut. De är vitare, kanske 4-5 nyanser vitare. Wow… jag säger bara wow. Jag kommer att beställa idag och ser fram emot det slutgiltiga resultatet av min behandling. (Skrevs den 2013-05-27)
Sarah Busch

Betyg
Jag blekte mina tänder upp till 3 nyanser vitare på bara en vecka. Jag älskar hur enkelt jag kan nå alla vinklar av mina tänder med pennan och den är dessutom riktigt enkel att använda. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Älskar resultatet. Det är precis som att få en professionell tandblekningsbehandling för bara bråkdelen av kostnaden. (Skrevs den 2013-05-27)
Lindsey Gottlieb

Betyg
Jag lade ut lite pengar på stella teeth whitening pen… jag var inte säker på om den skulle fungera. Jag ville bara prova den i alla fall. Resultatet är verkligen över förväntan. Jag hade redan gett upp hoppet om nikotinfläckarna på mina tänder men blev chockad att en penna för 32£ var lösningen till mina problem. Jag undrar varför jag inte hittade denna produkt för flera år sedan, kanske brydde jag mig bara inte direkt då. (Skrevs den 2013-05-27)
Denise Hahn

Betyg
Jag använder den bara då och då för akuta justeringar. Man applicerar i princip bara medlet på tänderna och låter det verka ett litet tag. Pennan är väldigt behändig och fantastisk för snabba justeringar. Jag är väldigt nöjd med stella teeth whitening pen och kommer definitivt att köpa fler. Jag uppmuntrar alla att prova, det fungerar verkligen! (Skrevs den 2013-05-27)

4 item(s)

Stella Whitening Strips

Det var ett år sedan jag fick mina tänder professionellt blekta. Missfärgningen på mina tänder har synts väldigt tydligt och med mitt hektiska schema hade jag aldrig tid att gå till tandläkaren igen. På inrådan från min svåger som använder stellawhite strips bestämde jag mig för att ge det ett försök. Så jag sökte runt på nätet, hittade deras hemsida och beställde 2 paket stellawhite strips. Jag fick paketet 2 dagar senare, läste instruktionerna och provade. Efter endast 8 dagars användande märkte jag att mina tänder redan blivit ljusare. Såhär långt är jag redan mycket nöjd med resultatet. Jag har aldrig upplevt någon smärta, ilningar eller något annat. Angående hur enkelt det är att beställa deras produkt, den snabba leveransen och resultaten ger jag lätt stellawhite strips 10 av 10 stjärnor.

Albert Bergsten

Nöjd kund

Jag började använda stellawhite strips efter att min fru köpte några till sig själv. Efter att vi använt stellawhite strips i några veckor blev våra tänder tydligt vitare. Jag är rökare och har tjära på några av mina tänder och jag är rädd för att gå till tandläkaren så detta är verkligen perfekt för mig. Jag har ingen aning var min fru köpte produkten (måste fråga henne senare) så jag kan faktiskt inte kommentera om det är enkelt att beställa den eller en jobbig procedur. Instruktionerna var tydliga och stripsen var enkla att använda. Detta billiga pris, jag tror det kostar under 30£, tycker jag är väldigt fördelaktigt till skillnad från att gå till tandläkaren. Så sammanfattningsvis är jag en väldigt nöjd kund.

Aldrik Thompson

Stella Whitening Strips-Användare

Jag är en sådan person som inte direkt bryr mig om hur jag ser ut. Jag har aldrig brytt mig om mitt hår, min hy, speciellt inte mina tänder. För två år sedan träffade jag en väldigt speciell tjej genom jobbet och det var då jag bestämde mig för att bry mig om mitt utseende. Jag funderade på en total makeover. Jag gick och köpte nya kläder, klippte mitt hår och gick till tandläkaren för att undersöka vad som kunde göras åt mina tandproblem. Han nämnde laserbehandlingar men tyvärr hade jag inte råd med det. Jag frågade honom om andra alternativ och han rekommenderade white strips. Så jag sökte på nätet, läste några recensioner och testimonials och bestämde mig för att köpa stellawhite strips på deras hemsida. Efter flera dagars användning märkte jag att mina tänder blev ungefär 20 % ljusare. Det stärkte verkligen mitt självförtroende. Jag hade aldrig känt mig så självsäker i hela mitt liv. Stort tack till stellawhitening strips. Kommer att varmt rekommendera denna produkt.

Alec Anderson

Storrökare

Jag är en storrökare med väldigt missfärgade tänder. Mina vänner sa till mig att prova tandblekning med laser. Med tanke på hur vita deras tänder såg ut blev jag nästan övertygad att prova tills jag fick reda på kostnaden. Oj! Spenderatusentals kronor påtandblekning?Det tyckte jag inte alls lät rimligt, iallafall inte för mig som är en medelavlönad anställd med tre barn. Så de tyckte jag skulle prova white strips istället. I början var jag väldigt tveksam inför de negativa effekterna jag kanske skulle uppleva men jag gav det ändå ett försök. Jag gjorde lite research om olika tandblekningsstrips och bestämde mig för att köpa ett paket stellawhite strips. Efter några veckors användning märkte jag skillnaden på mina tänder, de blev ljusare, kanske runt 30 % ljusare. Jag är väldigt tacksam att jag hittade stellawhite strips.

Beriel Eklund

Rekommenderas varmt!

Som stellawhite strips-användare i över 6 månaders tid får jag alltid komplimanger för mina vita tänder. Jag rekommenderar deras sortiment av tandblekningsprodukter. Jättebra kundservice, inga besvär med att beställa via hemsidan (jag har dock inte provat att köpa via Amazon eller Ebay), fantastiska resultat, prisvärd, enkel att använda, vad mer kan man begära? Ett tips: försök beställa många åt gången så sparar du mer pengar på grund av fraktkostnader. Och just det! Till er på Stella White, jag hoppas att ni läser detta – jag förtjänar rabatt för rekommendationen! Skämt åsido J Men jag hoppas att ni kan erbjuda lite rabatter och kampanjer i framtiden.

Boge Dalen

Alternativ till tandblekning med laser

Som en person som inte har råd med lasertandblekning är mitt enda alternativ att beställa de tandblekningsprodukter  som finns för hemmabruk. Från blekande tandkräm till tandblekningspennor, javisst! Jag har provat allt men utan resultat L. Jag blev aldrig nöjd med resultaten. Tills en kompis rekommenderade stellawhite strips. Efter en vecka eller så blev mina tänder märkbart ljusare och såg så mycket bättre ut. Jag hade dock lite problem då de inte finns att köpa där jag bor, men jag beställer bara online och väntar på leveransen.

Kris Akerman

Mina 50 år gamla tänder

Jag skulle rekommendera stellawhite strips om du funderar på att prova white strips. Jag har redan använt dem i en månad och jag kan inte låta bli att lämna en recension här. Jag har haft problem med missfärgningar på tänderna (gulaktiga) ända sedan jag var barn och jag har inte råd med laserbehandlingar. Jag är 50 år gammal nu och jag önskar att jag känt till stellawhite strips förut. Riktigt bra produkt. Perfekt alternativ för dem som inte har råd med dessa dyra laserbehandlingar. Jag har ett problem dock – jag tycker inte direkt om mintsmaken (jag är inte så mycket för mint). Jag önskar att det hade funnits strips med fler smaker.

Boris Carlberg

Lätt obehag

Jag fick hem ett paket stellawhite strips från en vän. Jag var inte direkt intresserad av tandblekning med jag gav det ett försök ändå för att undvika att de hamnade i soporna. De första dagarna kände jag ett lätta ilningar i tänderna. Jag frågade min kompis som också använde stripsen om det och hon sa att jag borde hoppa över en dag tills ilningarna försvann. Så jag hoppade över en dag, ilningarna försvann och jag provade igen. Det har nu gått 3 veckor och nyansen på mina tänder ser vitare ut, och jag har aldrig upplevt ilningarna igen. Rekommenderar jag Stella White Strips? Ett stort JA!

Byron Brunell

Värd pengarna

Jag har använt stellawhite strips två gånger om dagen I en veckas tid nu och kan verkligen se skillnaden såhär tidigt. Jag har aldrig upplevt något obehag eller negativa effekter när jag använt stripsen. Jag köpte 2 paket stellawhite strips från ebay och kommer att beställa fler i veckan. Varje paket kostar under 30£ och innehåller 7 strips. Det finns också ett större paket som jag tror kostar runt 100£. Så du kan välja mellan dessa två. Men det är verkligen värt pengarna enligt mig. Det är väldigt lätt att applicera stripsen, bara låt dem sitta på i 10-30 minuter och det är allt. Det kan ge upphov till ökad salivproduktion i början men detta blir du snart van vid.

Karl Akilles

Gula tänder

Jag har väldigt gula tänder på grund av att jag rökt sedan en tidig ålder. Missförstå mig inte, jag borstar tänderna tre gånger om dagen, men blekande tandkräm räcker inte till för att bleka mina tänder. Så jag läste på lite på nätet, frågade några vänner om produkterna de använt och de sa till mig att skaffa white strips från stella. Jag beställde ett 7-pack stellawhite strips, betalade 29.50 £ och väntade på att de skulle komma. När jag fick paketet provade jag det och kände till en början ett milt obehag. Jag hade svårt för att prata med stripsen på tänderna men efter ett tag blev jag helt enkelt van. Efter några dagar märkte jag att mina tänder var mer livliga och vitare så jag beställde fyra till paket från hemsidan. Det har nu gått en månad och jag är riktigt nöjd med stripsen. 2 tummar upp för Stella White Strips!

Jan Ilmari

Naturligt vita tänder

Första gången jag provade stripsen hade jag aldrig kunnat tro att mina tänder skulle förvandlas till naturligt vita tänder. Behandlingen tar normalt 30 minuter två gånger om dagen. Jag kände aldrig av någon smärta eller ilningar. Mintsmaken stripsen har ger mig alltid en fräsch känsla. Jag spenderade runt 120 £ per månad på 4 paket stellawhite strips då varje paket räcker till en vecka. Till alla er med gula eller mörka tänder som vill ha vitare tänder; jag rekommenderar verkligen att ni provar stellawhite strips. Detta är inte ett skämt och ingen betald recension. Jag är en väldigt nöjd kund så jag vill dela med mig av denna fantastiska produkt till alla er därute.

June Fredrik

Lyckligt par

Jag är inte van vid att skriva recensioner och jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle skriva min första recension någonsin här av alla ställen. Jag vet inte riktigt var jag ska börja så här kommer det. Min fru och jag avslutade precis den veckolånga provbehandlingen med stellawhite strips och vi kan inte fatta hur bra resultatet blev. Vi trodde aldrig att vi skulle se någon skillnad under den första behandlingen men det gjorde vi. Våra tänder blev ljusare och det ser inte ut som att de är onaturligt vita, det ser naturligt ut. Vi har rekommenderat stripsen till våra vänner och förhoppningsvis kan vi också uppmuntra andra som varit i samma situation som oss, som letar efter bra tandblekningsprodukter.

Janet Scott

Recension av en tandläkare

ftersom jag är tandläkare får jag ofta frågan av vänner och patienter om vilka hemmablekningsprodukter som finns tillgängliga. Eftersom Stella gör väldigt bra produkter brukar jag alltid föreslå detta märke. För att vara försiktig rekommenderar jag starkt att man använder produkten på rätt sätt och det är viktigt att följa instruktionerna på paketet. Använd stripsen en eller två gånger per dag och inte mer än så. Att applicera stripsen rätt kräver lite övning då du förmodligen kommer att vika eller böja stripsen något innan det blir rätt. Applicera stripsen och låt verka i en halvtimme, detta kan du göra medan du läser tidningen eller tittar på TV. Om du upplever en brännande känsla på tandköttet eller ilningar i tänderna kan du avbryta behandlingen någon dag och när det har gått tillbaka till det normala kan du fortsätta igen. Normalt sett kan du se resultaten på en till två veckor efter att du använt stripsen. Om du är missnöjd med resultatet kan du besöka din tandläkare och fråga om en mer koncentrerad tandblekning som utförs på klinik.

Daren Manni

Fungerar bra!

Här kommer lite info om Stella White Strips tandblekning. Den verkar snabbt och fungerar väldigt bra.

Andra har nämnt ilningar som uppstått när de använt stripsen. Jag kände också lite obehag när jag provade stripsen men jag hittade ett sätt för att slippa detta. Man kan skippa behandling under en eller två dagar eller endast använda stripsen varannan dag , det är lösningen. Följ bara instruktionerna rätt och det är bara att köra på.

Jag är kaffeberoende och har gulaktiga tänder. Efter den första veckan upptäckte jag att mina tänder var något vitare så jag beställde snabbt ett nytt paket som kostade lite under 30 £ och räckte i ungefär en vecka. Med de resultat jag fått är denna produkt verkligen ett kap. Jag ger den 4,5 av 5 stjärnor.

Kristoff Levi

Skinande vita på 2 veckor

Min fru köpte denna produkt till mig för 2 veckor sedan. Jag har inte direkt gula tänder men de är inte heller helt vita. Jag går alltid till tandläkaren och får tänderna rengjorda en gång i halvåret. Jag var alltid frestad att prova tandblekningsprodukter så jag tvekade inte när min fru köpte stellawhite strips. Jag upplevde lätta ilningar efter några dagars användning av stripsen men det försvann bara. Efter två veckors användning har jag märkt att mina tänder blivit mycket vitare, liksom pärlvita. Jag är mycket nöjd med resultatet och jag rekommenderar verkligen denna produkt.

Peter Osku

Fungerar bra men irriterande ilningar

Jag fick chansen att prova stellawhitening strips när en kompis köpte några när hon var utomlands. Detta är första gången jag provat någon tandblekningsprodukt så jag var väldigt exhalterad. Här kommer min recension efter en veckas behandling med stellawhitening strips.

Fördelar:

-          Dessa strips verkarsnabbt! Jag skojar inte. Jag hade precis börjat använda dem och fick redan komplimanger för hur vita mina tänder var.

-          Stripsen gick snappt och lätt att applicera.

-          Jag älskar stripsens mintsmak    

Nackdelar:

-          Jag kände av lite ilningar i tänderna efter första gången jag använde stripsen. Normalt är mina tänder inte känsliga men känslan jag fick efter att ha använt dem var lite irriterande.

-          De täcker bara de tänder som sitter längst fram.

Skulle jag rekommendera stellawhite strips? Ja, om du inte har känsliga tänder.

Sydney Pellervo