KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Stella White Strips 28pack

Blek tänderna med Stella White Strips och få ett naturligt och bländande vackert leende.

Lagerstatus:
Kan normalt skickas inom 24 timmar!


999,00 kr
ELLER

Stella White Strips 28pack

Fler bilder

Detaljer

Stella White Strips

Ge dig själv, eller någon du tycker om, ett bländande vitt leende.

Är du trött på att dölja ditt leende för att du skäms över dina gula tänder?
Är dina tänder missfärgade på grund av att du dricker mycket kaffe, te, cola, eller tobak?
Vill du ha vitare tänder inför ett viktigt möte eller en dejt?
Vill du se bra ut inför ett modelljobb eller en fotografering?
Vill du veta hur du får ett bländande vitt Hollywood-leende?

Stella White Strips ger dig vitare tänder

Blek tänderna med Stella White Strips och få ett naturligt och bländande vackert leende.

  • Säker tandblekning
  • Endast 5-30 minuter per behandling behövs (i 1-7 dagar)
  • Bleker dina tänder upp till 8 nyanser
  • Bestående resultat som håller i upp till 3 år
  • Komplett paket tandblekning för hemmabruk

Gör som alla andra – Använd Stella White Strips för vitare tänder!

Fick vita tänder på löpbandet
John före och efter tandblekning med Stella White Strips

Bättre säljare med vita tänder
Jerry före och efter tandblekning med Stella White Strips

Så gjorde vitare tänder skillnad
Anita före och efter behandling med Stella White Strips

Vitare tänder – Snabbt, Enkelt & Skonsamt

Stella White Strips är den hetaste tandblekningsmetoden på marknaden speciellt framtagen för att du snabbt, enkelt och skonsamt ska få vitare tänder. Stella White Strips ger dig en bättre munhygien och tar även bort plack och skadliga bakterier från dina tänder.
 
Denna tandblekning är mycket effektiv mot gula tänder, fläckar och missfärgningar. Stella White Strips är utvecklad, framtagen och testad av tandläkare och tandhygienister och uppfyller samtliga säkerhetskrav från EU.

Stella White Strips – Billigast & Bäst i Test!

Jämför gärna våra priser och behandlingsmetod med tandläkaren eller andra företag. Vi lovar dig att du lätt sparar både tid och pengar genom att själv bleka tänderna hemma med Stella White Strips.

Gör som alla andra – Använd Stella White Strips för vitare tänder!

Ett pärlvitt leende på en vecka
Sean före och efter tandblekning med Stella White Strips

Vita tänder på en vecka efter 23 års rökning
Lena före och efter tandblekning med Stella White Strips

Bländvitt leende trots en kopp extra starkt kaffe varje morgon i 17 år
Adam före och efter behandling med Stella White Strips

Jag kommer aldrig mer att bleka hos tandläkaren
Maria före och efter behandling med Stella White Strips

Hon ville inte ha ett onaturligt leende
Linnéa före och efter behandling med Stella White Strips

Så går behandlingen till


Hur fungerar Stella White Strips?
Stella White Strips är tunna, böjbara remsor som är täckta med en bikarbonatgél och som är unikt designade för att passa dina tänder. Produkten behandlar missfärgningar under tandytan och ger dig ett märkbart vitare resultat.

Är Stella White Strips säkert för emaljen?
Ja. Stella White Strips innehåller natriumbikarbonat, som är skonsam mot emaljen. Blekning med natriumbikarbonat är den säkraste och mest skonsamma blekningsmetoden. Omfattande undersökningar visar att produkten är helt säker för din emalj.


Ett paket innehåller 7 behandlingar för övre och nedre tandraden. Bruksanvisning på Svenska medföljer.

Skriv din egen recension

You're reviewing: Stella White Strips 28pack

  •   1 2 3 4 5
    Betyg
    Betygsätt produkt:

5 item(s)

Yvonne Brandt

Betyg
Jag är glad att jag provade pennan. Jag hade inget emot att spendera en del pengar på en professionell tandblekning men jag är helt enkelt rädd för klinikbehandlingar. Jag har inget annat alternativ än att prova hemmabehandlingar. Jag har en kompis som använder blekningspennor och hon skickade mig ett paket med en tandblekningspenna från stella. Efter första försöket såg jag verkligen ingen skillnad med efter en veckas användning blev jag förbluffad över hur mina tänder såg ut. De är vitare, kanske 4-5 nyanser vitare. Wow… jag säger bara wow. Jag kommer att beställa idag och ser fram emot det slutgiltiga resultatet av min behandling. (Skrevs den 2013-05-27)
Sarah Busch

Betyg
Jag blekte mina tänder upp till 3 nyanser vitare på bara en vecka. Jag älskar hur enkelt jag kan nå alla vinklar av mina tänder med pennan och den är dessutom riktigt enkel att använda. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Älskar resultatet. Det är precis som att få en professionell tandblekningsbehandling för bara bråkdelen av kostnaden. (Skrevs den 2013-05-27)
Lindsey Gottlieb

Betyg
Jag lade ut lite pengar på stella teeth whitening pen… jag var inte säker på om den skulle fungera. Jag ville bara prova den i alla fall. Resultatet är verkligen över förväntan. Jag hade redan gett upp hoppet om nikotinfläckarna på mina tänder men blev chockad att en penna för 32£ var lösningen till mina problem. Jag undrar varför jag inte hittade denna produkt för flera år sedan, kanske brydde jag mig bara inte direkt då. (Skrevs den 2013-05-27)
Denise Hahn

Betyg
Jag använder den bara då och då för akuta justeringar. Man applicerar i princip bara medlet på tänderna och låter det verka ett litet tag. Pennan är väldigt behändig och fantastisk för snabba justeringar. Jag är väldigt nöjd med stella teeth whitening pen och kommer definitivt att köpa fler. Jag uppmuntrar alla att prova, det fungerar verkligen! (Skrevs den 2013-05-27)
Erik

Betyg
Fungerar mycket bra! (Skrevs den 2013-03-27)

5 item(s)

Älskar denna produkt!

Dessa strips fungerar verkligen jättebra! Jag var verkligen skeptisk till dem i början på grund av det billiga priset men jag provade ändå. Jag hade en fläck på mina tänder på grund av rökning och jag kände att det var dags att ta bort den. Jag är rädd för tandläkaren så mitt enda alternativ är att använda hemmablekning. Jag hade läst bra recensioner om stellawhite strips så jag beställde ett paket för 99.00 £. Detta inkluderar 20 set strips som räcker till en månads användning. Jag har redan använt dem i en vecka och min fläck håller redan på att gå bort. Jag har också fått bättre självförtroende när jag ler.

Albert Bergsten

Vitare tänder

Stella white strips fungerar fantastiskt. Jag trodde aldrig att detta skulle fungera för mig. Jag har försökt med olika tandblekningsprodukter förut men utan resultat. Stella white strips är snabba och enkla att använda. Jag gör en timmes behandling varje dag, vanligvis på morgonen. Jag har använt produkten för 3 veckor nu och mina tänder har blivit 50 % vitare. Jag kan inte föreställa mig hur vita mina tänder kommer att vara efter att ha använt stellawhite strips regelbundet. Jag köpte stripsen för 99.00£ på stellas hemsida och det går snabbt och lätt att beställa. Jag har dessutom inte märkt av några problem eller ilningar när jag använt produkten. HoppasdettahjälperJ

Aldrik Thompson

Ettårsjubleum med Stella White Strips

Jag kan inte tro det! Det är exakt ett år sedan idag sedan jag började använda stellawhitening strips och jag antar att det är rätt tillfälle att skriva en recension om dem. Så här kommer den:

Stella White Strips lovade att bleka mina tänder och det gjorde de. Tidigare hade jag aldrig trott på denna typ av produkter och jag tyckte att det var slöseri med pengar, men jag hade fel. Efter min första behandling (1 vecka), blev mina tänder märkbart vitare. Jag har inga problem med ilningar alls. För tillfället använder jag bara stripsen för att underhålla mina pärlvita tänder. Jag är väldigt nöjd och tillfredsställd med mina stellatandblekningsstrips. Du borde också prova.

Alec Anderson

Enkla att använda och fungerar bra

Stripsen var mycket snabbare och enklare att använda än skenorna med blekning min tandläkare get mig. Jag har inte avslutat min veckolånga provbehandling men jag ser redan resultat. Jag använder dem två gånger om dagen varje dag och har fått snabba resultat. Mina tänder är nu lite vitare och jag älskar den fräscha mintsmaken man får av stripsen. Stella white strips är också billigare jämfört med att gå till tandläkaren för blekningsbehandlingar. Och just det, behandlingen gör inte ont och har inga andra negativa inverkningar på min mun. Jag är redan väldigt förväntansfull inför slutresultatet. Behöver jag säga mer?

Beriel Eklund

Fungerar fantastiskt!

Jag har väldigt känsliga tänder så jag kände först lite ilningar när jag började använda stripsen. På grund av detta använder jag bara stripsen varannan dag. Efter en två veckors behandling fick jag komplimanger för hur vita mina tänder var. Jag spenderade bara 99.00 £ vid mitt första köp och det räcker till en månads användning, eller i mitt fall, mer än en månad J. Om du är som jag och har väldigt känsliga tänder skulle jag ändå rekommendera denna produkt. Ilningarna är uthärdliga och de spelar inte så stor roll om du får vita tänder på köpet.

Boge Dalen

Vitare leende

Jag är rökare och fick fläckar på mina tänder. Jag slutade röka för två månader sedan och kände att jag borde göra någonting för att ta bort fläckarna på mina tänder. En kompis till mig rekommenderade att jag skulle prova dessa tandblekningsprodukter. Mina alternativ var whitening strips, blekningspenna och blekningsgel. Jag bestämde mig för att prova stripsen.

Efter 3 dagars användning av stellawhite strips började jag redan märka av att mitt leende var vitare och jag började få komplimanger av mina vänner efter en veckas behandling. Jag är nu inne på min andra vecka och jag har mer självförtroende att visa mina tänder än någonsin. Fläckarna på mina tänder är nästan inte synliga längre. Jag är aldrig för blyg för att le längre.

Kris Akerman

Super, älskar det!

Jag älskar det verkligen! Jag får alltid komplimanger för hur vita mina tänder är. Jag skojar inte. Här pratar jag inte om fake-vita utan naturligt vita. Mina tänder blev tre nyanser vitare efter en veckas användning av stripsen. Jag har aldrig upplevt någon smärta eller ilningar. De är dessutom prisvärda och enkla att använda. Detta är ingen betald recension. Tro mig, det är väl värt varenda öre.

Tips: Glöm inte att läsa och följa instruktionerna du hittar på paketet.

Boris Carlberg

Äntligen har jag hittat dem!

Till en början var jag lite skeptisk för jag har provat andra strips och har inte gillat resultatet. En kompis till mig lät mig prova stellas strips och jag gillade att de inte ramlade av från mina tänder lätt. Jag tyckte också om mintsmaken av dessa strips. Det var en sådan förbättring av de strips jag provat tidigare. Jag är bara på fjärde dagen av behandlingen och mina tänder ser så mycket vitare ut nu. Jag hade inte kunnat vara gladare att jag äntligen hittat stellawhite strips. Jag kommer att beställa ett eget paket idagJ

Byron Brunell

Bästa Whitestripsen!

Jag kom över dessa strips på Amazon men var tveksam till att beställa eftersom jag haft dåliga erfarenheter av Amazon. Så jag letade upp Stella Whites hemsida och köpte stripsen därifrån. Jag fick hem 28-packen för 99.00£ och gratis frakt. Betalningsprocessen var enkel och snabb och jag betalade via paypal. Jag mottog paketet efter 2 dagar och började använda stripsen igen. Jag är rökare och dricker ofta kaffe, så även om jag tog väl hand om mina tänder var de ändå lite gulaktiga. Jag använde stella strips dagligen under två veckors tid och tog en bild på mina tänder varje dag så att jag skulle se skillnaden. Jag blev verkligen förundrad, mina tänder var så mycket vitare att jag kunnat vara modell för en tandkrämsreklam. Jag älskar mina strips och kan rekommendera dem till vem som helst.

Karl Akilles

Snabbt resultat

Jag var rädd för att köpa en tandblekningsprodukt för hemmabruk och gjorde därför lite efterforskningar. Efter några dagars läsning av recensioner av olika tandblekningsprodukter bestämde jag mig för att köra på stellawhite strips. När jag fått min beställning var jag lite rädd för att det skulle göra ont men jag bestämde mig för att ta den risken. Det är en enorm skillnad på mina tänders nyans före och hur vita de är nu, för att inte nämna att det bara gått 5 dagar innan jag började använda stripsen. Jag skulle verkligen rekommendera stellawhite strips till de som vill spara pengar på tandblekningsprodukter och se kraftiga resultat snabbt.

Jan Ilmari

Till min räddning

Jag har provat Stella White Strips och de fungerar utomordentligt. De är mycket bättre än andra tandblekningsstrips jag använt förut. De gav mig mycket vitare tänder efter endast ett fåtal användningar. Jag har ganska känsliga tänder men kände inga ilningar alls. Jag är sååå nöjd med stellawhite strips och jag kommer att använda dem igen när jag behöver. Här kommer ett tips jag fick från en kompis som upplevde att tandköttet brände lite vid behandling med stripsen. Använd inte produkten om du har ett ohälsosamt eller redan inflammerat tandkött. Läs och följ instruktionerna noggrant innan du använder stripsen.

June Fredrik

Mitt breda vita leendeJ

Mina kollegor frågade mig vad hemligheten bakom mitt leende är. Jag säger alltid att min uppsättning rena vita tänder är Stella white strips förtjänst. Till en början var jag rädd att jag kanske skulle känna ilningar i tänderna men tack gode gud gjorde jag inte det. Eftersom alla har olika tände reagerar man olika på tandblekning från person till person. Vissa har tänder med tunn emalj medan andra har tjock emalj. Om dina tänder har tjock emalj är risken liten att du känner av några ilningar. Jag blev väldigt positivt överraskad över vad jag såg efter behandlingen. Mina tänder blev 3-4 nyanser vitare efter den första vecka och produkten är dessutom väldigt prisvärd. Mina kompisar som följde mitt råd fick samma resultat, vitare och mer gnistrande tänder.

Janet Scott

Inga fler gula tänder

Innan hade jag gulaktiga tänder och på grund av detta har jag alltid varit blyg för att le. Jag skämdes för att öppna munnen och le. Men detta ligger i det förflutna nu, efter att en familjemedlem föreslog att jag skulle använda stellawhite strips. I början var jag tveksam eftersom jag använt flera tandblekningsprodukter förut utan resultat. Men sedan tänkte jag: vad har jag att förlora på att ge det ett till försök? Så jag provade igen. Jag var orolig att det skulle bli som förut då mina tänder aldrig blev vitare ens efter flera behandlingar. Till min förvåning blev mina tänder vitare efter flera dagar, kanske 4 nyanser vitare. Mina klasskompisar började märka av mitt skinande leende och vita tänder. Tack vare stripsen! Jag känner mig mer självsäker nu när jag har mina vita tänder.

Daren Manni

De bästa tandblekningsstripsen på marknaden

Efter att ha läst recensioner på flera recensionssidor kom jag fram till att Stella white strips var det bästa alternativet mot att gå till tandläkaren. Jag är en temänniska och jag hade några fläckar av te som jag ville få bort innan det blev värre. Jag beställde 99£-paketet som kom i god tid. Det tog mig 3-4 försök innan jag till slut kom på hur man skulle sätta fast stripsen på rätt sätt på tänderna, men efter det så upplevde jag inga fler problem. Efter några dagar började jag redan se resultat. Jag är väldigt nöjd med produkten och kommer att köpa den igen när den tar slut.

Kristoff Levi

Mamma kom till min räddning

Jag har haft problem med mina gulaktiga tänder. Jag förlovade mig för en månad sedan och jag måste träffa mina framtida svärföräldrar på en middag. Mitt självförtroende var så lågt att jag inte direkt kände för att träffa dem eftersom jag fruktade att de skulle märka av mina gulaktiga tänder och det kanske inte skulle göra ett gott intryck på dem. Jag hade funderat på att bleka mina tänder men visste inte vad jag skulle använda. Min mamma sa till mig att prova Stellas strips. Jag var tveksam eftersom jag inte visste om det skulle fungera och jag var dessutom rädd att det skulle vara smärtsamt. Min mamma insisterade och köpte några till mig. Jag började använda dem och blev nöjd med resultatet. Mina tänder blev vitare och jag kände ingen smärta. Middagen med mina svärföräldrar var en av de bästa jag någonsin haft, tack vare Stella white strips.

Peter Osku

Billiga och verkar snabbt

Jag köpte stripsen för 99.00£ inklusive frakt. Efter några dagar kunde jag se en mycket tydlig skillnad på mina tänder. Mina tänder ser mycket vitare ut och de blir vitare för varje dag som går. Jag tillbringar runt 30 minuter på behandling dagligen och jag har inte upplevt någon smärta alls. Mitt enda problem i början var salivansamling under behandling men det var ingen stor sak. Jag kunde lösa detta problem genom att öppna munnen då och då. När jag fått resultaten jag vill ha planerar jag att bara göra en behandling då och då för underhåll. Med detta pris och effektivitet är produkten ett kap.

Sydney Pellervo