KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Ingredienserna i vår tandblekningsformula

Natriumbikarbonat

Bleker dina tänder skonsamt och ger dina tänder ett vitare utseende genom att lösa kraftfulla missfärgningar och fläckar. Natriumbikarbonat tar aktivt bort plack och djupa missfärgningar som är inbäddade i tandytan genom att lösas upp i dessa områden.

Punica Granatum (Granatäpple) Frö Extrakt

Ur granatäppelfrön kan man utvinna naturlig ellagsyra som är en väldigt bra antioxidant brett använd inom modern kosmetika och hälsokost.>

Aloe Barbadensis Bladjuice

Aloeväxten är traditionellt använd för sina medicinska egenskaper. Aloejuice kommer från växtens blad och är framförallt känd för att öka kroppen läkeprocess.

Chamomila Recutita (Kamomill) Extrakt

Ergocalciferol (Vitamin D) D-vitamin och kalcium är viktiga beståndsdelar i skelettet och tänderna.

Glycerin

Vi har lagt till Glycerin för egenskapen att leverera de aktiva blekningskomponenterna djupt in i emaljen, vilket leder till ett snabbare resultat.

Vatten

Stella White använder endast vatten från de renaste källorna för att garantera att inga kemikalier inverkar på vitmedlets egenskaper.

Karbomer

Karbomer är en av blekningskomponenterna i Stella White Teeth Whitening. I kombination med Natriumbikarbonat har studier visat mycket kraftfulla resultat.

EDTA

EDTA är en naturlig syra som hjälper att rena tänderna och neutralisera flera av toxinerna som bidrar till missfärgade tänder. När toxinerna är avlägsnade kan det kraftulla blekmedlet agera på djupet.

Pepparmint Olja

Stella White Teeth Whitening får sin mintsmak från Pepparmint Oljan som ger dig fräsch andedräkt efter användande.