KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Bleka Tänderna

Tänker du bleka dina tänder? Då har du, tillsammans med allt fler svenskar, gjort ett val som kommer att påverka ditt utseende väldigt positivt. Ett vitt leende är bland det första man lägger märke till, och idag finns effektiva metoder som inte skadar dina tänder.

Man kan bleka tänderna själv hemma eller hos tandläkaren. Bleker man hemma kan man till exempel göra det med hjälp av gel som man applicerar i en skena som sätts på tänderna. Det finns också andra metoder som till exempel med hjälp av blekningspenna som penslas på missfärgningarna eller white strips som man klistrar på tänderna. Det finns även tandkrämer med whiteningeffekt, men med denna metod kan man inte förvänta sig ett snabbt resultat.

Hos tandläkaren kan man också bleka med gel och skena, eller så finns det olika metoder där man använder UV-belysning för att påskynda processen. Att bleka hos tandläkaren är många gånger dyrare än att bleka hemma men resultatet märks snabbare. 

Oavsett om man väljer att bleka hemma eller hos tandläkaren är det viktigt att tänka på vilken formula som används i blekningsmedlet. Hos tandläkaren brukar det räcka med en behandling, vilket också gör att blekningsmedlet är starkare och mer skadligt för tänderna. Även om det kan kännas tryggt att gå till en professionell tandläkare bör man tänka på att det är bäst för tänderna att bleka i etapper.

Innehållsförteckningen är också viktig att ha i åtanke. Starka peroxidlösningar bör undvikas eftersom de kan skada emaljen.

Inga produkter matchade din sökning.