KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Om Stella White

StellaWhite.se har funnits sedan 2007 och vårt fokus är att erbjuda dig ett brett sortiment av produkter som maximerar din munhygien och som ger dig en renare och fräschare mun utan hål, bakterier eller plack. Vi vill erbjuda dig produkter som håller hög kvalité till konkurrenskraftiga priser på ett hållbart och miljövänligt sätt.

Webbutiken StellaWhite.se är en del av Stella Europe som utvecklar och tillverkar allt inom munhygien. Vår målsättning är att med rätt tillbehör underlätta för dig att förbättra din munhälsa. I vårt produktsortiment finner du tandborstar och eltandborstar för både barn och vuxna, tandblekningsprodukter, munsköljnings- och antibakteriella produkter, samt interdentala produkter som tandtråd och flossers. Läs gärna mer om produkterna i vårt sortiment och välj de som passar bäst för dig och dina behov!

I och med våra konkurrenskraftiga priser och höga kvalitétsstandard så ökar efterfrågan på vårat sortiment av munvårdsprodukter kraftigt, därför söker vi flera nya samarbeten med distributörer och grossister.

För oss är det viktigt att du som kund eller återförsäljare alltid är nöjd med bemötandet från oss. Vi strävar ständigt efter att förbättra den hjälp och service vi kan ge dig, för att kunna erbjuda dig mer.  För mer information, besök Stella Europe där du kan läsa de senaste pressmeddelanden, se produktbilder och läsa nyheter om Stella White.