KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Frågor & Svar

Kan tandblekningen skada tandköttet?
Nej, tvärtom. Vår blekningsgel är baserad på Natriumbikarbonat och innehåller även naturlig EDTA-syra. Dessa medel neutraliserar toxiner och bekämpar svamp, virus och bakterier. Förutom att bleka dina tänder så skyddar Stella White tandblekningssystem även mot svamp, virus och bakterier som kan ge vårtor, munherpes, körtelfeber och tumörer.

Stella White hjälper dig alltså att förbättra din munhälsa.

Jag läste på i en tidning om frätskador som uppstått vid tandblekning, kan detta hända?
I de reportage där frätskador har uppstått har detta huvudsakligen skett vid blekning på en klinik. När du bleker dina tänder på en klinik används väldigt starka lampor, samt ett väldigt starkt vitmedel. Detta kan lätt leda till frätskador och andra biverkningar. I de fall då biverkningar uppstått vid hemmablekning har det varit med medel baserade på peroxid som kan ge ilningar.

Med Stella White kan du vara lugn. Du bleker tänderna 5-30 minuter om dagen och utsätter inte dina tänder för några starka lampor eller starka medel. Stella White innehåller en kraftfull, modern formula baserad på Natriumbikarbonat och naturlig EDTA-syra som bleker dina tänder skonsamt, säkert och effektivt.

Det är inte värt att riskera din hälsa och samtidigt betala flera tusen för att du tror att det är bättre att bleka tänderna på en klinik. Var dessutom varsam med att inte köpa medel med peroxider.

Är det säkrare att bleka tänderna hos tandläkaren?
Nej. Tandläkare och så kallade experter uttalar sig ofta om att det är säkrast att bleka tänderna hos en tandläkare. Vid de flesta fallen slutar det med att du själv kommer att bleka dina tänder hemma efter det att tandläkaren har hjälpt dig utforma dina skenor. Något du kan göra själv på en minut.

Tandläkaren kommer att ge dig blekningsmedel som baseras på Karbamid Peroxid och du blir tvungen ha dina skenor i under en väldigt lång tid. Detta leder till att ilningar uppstår och du kommer snart ha ångrat att du trott på alla dessa experter. Alternativet är att du får ännu starkare medel och får ligga med munnen uppspänd under stark UV-belysning. Det medför risker som kan leda till frätskador, något som du aldrig riskerar med Stella Whites produkter.

Skadar tandblekningen emaljen?
Nej. Tandblekning där det verksamma ämnena är Natriumbikarbonat och naturlig EDTA-syra har använts länge och det skyddar snarare dina tänder eftersom det effektivt rengör missfärgningar och löser upp svår plack. Dessutom innehåller Stella White D-vitamin som stärker tänderna. EDTA-syran neutraliserar även farliga toxiner och motverkar svamp, bakterier och virus.

Vad skiljer er från konkurrenterna?
Formulan i vår produkt är unik i Sverige. Den är baserad på Natriumbikarbonat och naturlig EDTA-syra som effektivt, skonsamt och utan biverkningar bleker dina tänder. Men den viktigaste skillnaden är att den är laglig. Var aktsam för tandblekning baserad på peroxid. Det är sedan 2010 olagligt inom EU.

Stella White:
Slipp ilningar
Skonsam mot emaljen
Snabb blekningsprocess (5-30 min/dag under en vecka)
Baseras inte på peroxid

Påverkar Stella White mina fyllningar, broar etc.?
Stella White varken skadar eller bleker kronor, fyllningar, fasader eller andra arbeten. Stella White bleker bara dina egna naturliga tänder och det kan bli en märkbar skillnad mellan befintliga tandarbeten och dina blekta vitare tänder.

Är Stella White säkert att använda?
Ja, Stella White är marknadens mest skonsamma och säkra tandblekningsmedel. Det är inte bara säkert för ditt tandkött och din emalj, det förbättrar dessutom bra för din munhälsa genom att stärka dina tänder med D-vitamin, lösa svår plack med blekningsmedlet Natriumbikarbonat och dessutom neutralisera svamp, bakterier och virus som kan orsaka vårtor, blåsor, munherpes och tumörer.

Stella White är godkänt inom EU.

Tar Stella White bort fläckar från kaffe, te, Coca Cola, rödvin etc?
Ja, Stella Whites tandblekningssystem tar effektivt bort dessa fläckar på djupet. Men om du fortsätter med missfärgande substanser som t.ex. kaffe och rödvin kommer dina tänder att behöva blekas igen efter ungefär 4 månader. Detta gäller samtliga tandblekningsmetoder.

Tar Stella White bort fläckar från rökning och snusning?
Ja. Nikotinfläckar kan vara svåra att få bort och kan ta lite längre tid. Om du fortsätter att röka efter blekningen kommer du att behöva upprepa behandlingen efter ungefär 4 månader. Detta gäller samtliga tandblekningsmetoder.

Kan jag använda Stella White när jag är gravid eller ammar?
Det finns inget rapporterat fall där tandblekning skulle ha haft någon inverkan på vare sig graviditet eller amning. Funderar du över sådant här kan du lätt få information, vi råder dig att ta kontakt med din läkare så att du kan känna dig trygg innan du använder Stella White.

Hur länge förblir mina tänder vitare efter tandblekning?
Exakt hur länge beror på dina levnadsvanor och om du röker, dricker te och kaffe, rödvin etc. Med Stella White förblir dina tänder vanligtvis vitare i minst 1 år.

När kan jag börja se resultatet?
Resultatet varierar från person till person. Stella White gör dina tänder gradvis vitare under 9 dagar. De flesta märker genast en förbättring redan efter första eller andra behandlingen, men i vissa fall tar det lite längre tid. Missfärgning av tänderna kan ha många orsaker som t.ex. åldrande, diet, rökning, rödvin, vissa mediciner, te och kaffe.

Jag har haft tandställning och har nu en ståltråd på baksidan av tänderna, kan jag använda era produkter?
Det går bra att bleka tänderna fastän att du har en ståltråd på baksidan av dina tänder.

Jag har ett tandsmycke, kan jag använda era produkter?
Att du har ett tandsmycke är inget problem för att utföra behandlingen. Det påverkar inte behandlingen och tandsmycket bleks inte.

 

De vanligaste frågorna om Stella White

Hur kan ni vara så billiga?
Vid blekning hos tandläkare eller klinik måste du betala för lön, instrument och utrustning, vilket blir väldigt mycket pengar än om du bleker hemma. De medel som tandläkare och kliniker använder är dessutom väldigt starka peroxidbaserade lösningar som är olagliga för hemmabruk och mycket dyra. Vi kan inte jämföra oss med andra försäljare av tandblekning för hemmabruk eftersom marknaden domineras av olagliga peroxidlösningar. Vi väljer att inte jämföra oss med kriminella verksamheter.

Varför är era produkter bättre än andra blekningar?
Den vanligaste skillnaden är att våra produkter är skonsammare, säkrare och utan obehagliga biverkningar eller risker. Stella White är den enda aktören på marknaden som garanterar en säker tandblekning för hemmabruk som inte baseras på peroxidlösningar som är olagliga inom EU. I och med att vår formula är framtagen för att du endast ska behöva behandla dina tänder 5-30 minuter om dagen är ilningar i tänderna oerhört sällsynt och beror då på känsliga tänder. Du har då även vanligt med ilningar även utan att du bleker tänderna. 

Är det här samma produkt som tandläkarna säljer till mig för 3000-6000 kronor?
Nej! Tandläkarna använder mycket starka peroxidbaserade lösningar. Dessa medel innebär risker och obehag är inte ovanligt under behandling. Väteperoxid är en mycket starkt frätande kemikalie. Vid blekning med sådana starka kemikalier tillkommer risker som frätskador, ilningar, tandkänslighet, tandköttsproblem och sår i munhålan. Tidigare hos tandläkaren (och med annan tandblekning för hemmabruk) har du behövt bleka dina tänder upp till tre timmar. Med vårt system räcker det med 5-30 minuters behandling om dagen för att få enastående resultat. Konkurrerande produkter är ofta olagliga inom EU. Stella White garanterar en säker och effektivt blekningsmedel av hög kvalité. 

Vad innebär er pengarna tillbaka-garanti?
Våran pengarna tillbaka-garanti innebär att vi garanterar att du uppnår blekningsresultat med våra produkter. Vi garanterar att dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling. För att garantin ska gälla krävs att du utför behandlingen enligt de medföljande instruktionerna. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har ytterligare frågor om vår garanti, eller läs mer under rubriken ”Köpvillkor” i menyn längst ner på sidan.

Vilka är leveransvillkoren?
Din beställning skickas vanligtvis samma dag om du beställer innan klockan 12:00. Annars vanligtvis inom 48 timmar om produkterna inte är slut på lagret.

Hur kan jag betala?
Du kan betala med kort, postförskott, PayPal, avbetalning, direktbetalning från din Internetbank eller mot faktura.

Fakturabetalning
För mer information, se våra köpvillkor

Kortbetalning och Bankbetalning
För mer information, se våra köpvillkor