KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Fick vita tänder på löpbandet

John före och efter tandblekning med Stella White Strips

John har en hälsosam livsstil och varken röker eller dricker kaffe. Han arbetar som personlig tränare och är förstås noga med vad han äter.

-          Jag har aldrig haft några hål och borstar tänderna morgon och kväll. Därför blev jag chockad när tandläkaren plötsligt frågade om jag ville bleka tänderna. Jag har alltid fått beröm av tandläkaren för mina fina tänder så det kändes inte alls bra. Mitt utseende är viktigt för mig och det kom rätt plötsligt.

John kände inte att han tänkte betala flera tusen för att bleka tänderna utan att åtminstone ha undersökt alternativen.

-          Jag hörde med några kompisar om de kände till någon bra produkt. Jag fick några tips och kollade. Det verkade krångligt och jag kände inte att jag fick någon garanti att det jag använde var säkert. Ingen tillverkare verkade vilja avslöja vad deras medel innehöll. När jag sökte efter säker tandblekning hittade jag Stella White Teeth Whitening Strips.

 

 

 

Eftersom John ville ha ett säkert tandblekningsmedel så blev han direkt intresserad av Stella White Strips. Innehållet och förklaring till ingredienserna fanns beskrivet på hemsidan. Dessutom är medlet godkänt inom EU, något som andra tillverkare inte kunde garantera.

-          Jag beställde ett paket direkt och det kom redan samma vecka. I informationen stod det att man kunde dricka vatten samtidigt som använde produkten, så jag satte på mig remsorna efter jag hade bytt om. Jag värmer alltid upp 15 minuter på löpbandet innan träning och det var perfekt att ha på sig dem då. Jag använde dem inte varje dag men när paketet var slut efter knappt två veckor så var mitt leende perfekt.
Jag är så glad att jag slapp betala flera tusen för att få ett vackert leende. Det tog ingen av min tid och det var bekvämt.

Vad skulle du säga till de som är tveksamma till att bleka tänderna hemma?

-          Jag tycker att man åtminstone ska prova en gång. Det är fräscht och munnen känns som när man har gjort rent den hos tandläkaren efteråt. Jag fick ett jämnt resultat och fick jättebra reaktioner från mina kunder och vänner. Jag hade aldrig trott att något så enkelt kunde göra en sån stor skillnad!