KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Vita tänder på en vecka efter 23 års rökning

Lena före och efter tandblekning med Stella White Strips

Lena Hallin, som rökt länge men varit rökfri i tre år mådde dåligt över att tänderna inte blev bättre.

-          Jag rökte i 23 år men trots att jag var rökfri och besökte tandläkaren regelbundet hjälpte det inte. Jag slutade röka just för att jag skämdes över hur mina tänder såg ut, så det kändes jättejobbigt när det inte blev bättre.

Lena prövade flera olika tandkrämer som påstods göra tänderna vitare men utan resultat.

-          Jag använde whitening tandkräm både morgon och kväll. Ibland borstade jag tänderna efter att jag hade ätit också för att få resultat, men det hjälpte inte. Jag prövade olika märken i nästan ett år.

Systern hittade lösningen.
Lena ville självklart få vitare tänder, men hon litade inte på produkter för hemmabruk. Hon började fundera på att bleka tänderna hos tandläkare.

 

-          Jag var skeptisk till tandblekning som man använder själv. Det är ju mycket kemikalier och då vill man ju helst få det gjort av en tandläkare. Jag kan ju inget om sånt där och man har ju hört olika skräckhistorier. Jag var övertygad om att den enda lösningen var att få det gjort professionellt.

 Systern var däremot inte skeptisk utan provade Stella White Teeth Whitening Strips.

-          Mina gula tänder var inte ett problem som jag pratade om, annars hade min syster säkert ringt mig och då hade jag blekt tänderna tidigare. Min syster och jag träffas inte så ofta men när vi sågs för ett tag sen så såg jag att hon hade jättevita tänder. Jag frågade vart hon hade gjort det och så svarar hon att hon hade gjort det hemma! Det hade dessutom bara tagit några minuter om dagen i en vecka.

Lena såg resultatet redan efter att ha haft på sig Stella White Teeth Whitening Strips i 30 minuter.

-          Jag köpte samma tandblekning som min syster hade använt. Det var en fräsch mintsmak och remsorna gick snabbt och lätt att sätta på tänderna. Det kändes inte ens och jag kunde fortsätta som vanligt under tiden. Det stod på paketet att man skulle ha på remsorna i 5-30 minuter så jag hade dom i 30 minuter. När jag tog av mig dom så blev jag överlycklig, även fast det stod att det kunde ta 1-3 dagar så såg jag resultat direkt! När veckan hade gått så var mina tänder vitare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om.