KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Hon ville inte ha ett onaturligt leende

 

Linnéa före och efter tandblekning med Stella White Strips

I dagens kaffedrivna samhälle är inte Linnéa ett undantag. Hon dricker flera koppar automatkaffe om dagen på sitt kontorsjobb.

-          När man dricker mycket kaffe så finns det inget man kan göra för att undvika missfärgade tänder. Tandkräm för vitare tänder gör ingen skillnad, det vet jag eftersom jag använde det i flera år. Jag har prövat flera typer av tandblekning, men det har varit obehagligt och jag har inte tyckt att resultatet har sett naturligt ut. Jag vill ha ett pärlvitt leende.

Eftersom Linnéa har känsliga tänder så behöver hon en modern och skonsam blekningsformula. Stella White Strips är baserad på Natrium Bikarbonat som bleker tänderna skonsamt och säkert.

 

-          Alla blekningsmedel som jag har prövat har ilat i tänderna. Mina tänder är känsliga och det har varit samma sak om jag har gått till tandläkaren också. Därför letade jag efter någonting nytt. Något som blekte på ett annat sätt. Jag vill att det ska gå fort och inte vara obehagligt.

 Till slut hittade Linnéa Stella White Strips

-           När jag hittade Stella White Strips så ville jag förstås prova. Det lät lite för bra för att vara sant. Jag har dessutom provat strips förut men de här skulle tydligen vara annorlunda.

Linnéa fick sina Stella White Strips med posten samma vecka.

-          När jag läste på paketet så kändes det som att det här var rätt. Den kändes modern och som att man hade tänkt på att lösa de vanliga problemen med tidigare tandblekning. Jag tänkte börja försiktigt och ha i remsorna i 5 minuter när jag kollade på TV, men jag tänkte inte på tiden och tog ut dem först efter 40 minuter! Det kändes inte alls obehagligt som tidigare och jag såg resultatet direkt!

Är du nöjd med resultatet?

-          Absolut! Resten av remsorna använde jag 5 minuter och jag såg resultatet efter varje gång. Dessutom fick jag ett pärlvitt leende som ser naturligt ut. Jag är så glad över att slippa lida något mer över det här. Stella White Strips har verkligen gjort stor skillnad för mig. Det går snabbt, enkelt och är skonsamt, precis som det står på paketet!