KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Ett vackrare leende gav henne uppmärksamhet

Jonna före och efter tandblekning med Stella White Strips

Jonna röker inte och dricker inte heller kaffe. Däremot har hon varit slarvig med tandborstandet och har aldrig haft naturligt vita tänder.

-          När jag var hos tandläkaren så hade jag som tur var inga hål, men mina tänder var fläckiga och missfärgade. De erbjöd mig att göra rent tänderna och att bleka dem men när jag fick veta att det kostade flera tusen så fick jag en klump i magen. Jag hade aldrig tänkt på att mina tänder var missfärgade så jag skämdes när jag satt där.

Jonna betalade för rengöring men kände att hon inte hade råd med blekning.

-          Jag vågade inte säga att jag inte hade råd med blekning så jag bokade en tid som jag avbeställde när jag kom hem. Munnen kändes fräsch efter rengöringen, men tänderna såg likadana ut, bortkastade pengar!

Eftersom rengöringen inte hade fungerat så bra som Jonna hade hoppats så kände hon sig obekväm över sina missfärgade tänder.

-           Efter att jag blivit uppmärksammad på hur mina tänder såg ut så tänkte jag på det jättemycket. Det kändes obehagligt att avbeställa tiden men jag hade verkligen inte råd att betala flera tusen. Jag pratade med min mamma om det och hon berättade om att hon hade en väninna som hade gjort det utomlands. Det kändes inte heller som ett alternativ.

 

 

Några dagar senare ringde Jonnas mamma och berättade om Stella White Strips.

-          När mamma ringde så sa hon att hon hade beställt ett paket med tandblekning som man kunde använda hemma. Jag var skeptisk eftersom min bästa kompis hade gjort det och sa att det hade ilat i tänderna och gjort ont. Mamma sa att det stod att det var en ny, skonsam tandblekning. Eftersom hon redan hade beställt det så tänkte jag att jag skulle prova.

Samma vecka kom paketet i brevlådan och förväntningarna steg.

-          Jag läste all informationen som följde med och det kändes tryggt. Det är viktigt för mig att jag inte stoppar in vad som helst i munnen. Medlet innehåller ju inga farliga kemikalier och mest naturliga ingredienser. Det märks att det är modern tandblekning som har tagit itu med de bekymmer som funnits tidigare. Just att få veta att medlet är godkänt för användning inom EU kändes också som en trygghet.

Stella White Strips är den nya generationens tandblekning. De är skonsamma, lätta att använda och ger resultat snabbt.

-          Det var så lätt att sätta på. Bara att dra loss som tejp och fästa på tänderna. Man känner direkt en fräsch känsla i munnen och mintsmaken är god. Sen tänkte jag knappt på att jag hade dom inne. Sista gången satt jag och kollade på TV glömde till och med att jag hade dom på mig! Jag rekommenderade Stella White till min väninna som hade haft problem tidigare och för henne var det samma sak. Det är verkligen snabbt, enkelt och skonsamt!

En sak som dom inte nämner är att den där fräscha känslan jag kände efter rengöring hos tandläkare fick jag efter att ha använt blekning också. Nu älskar jag att le!