KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Så gjorde vitare tänder skillnad

Anita före och efter tandblekning med Stella White Strips 

Paret Anita och Jacob har båda kontorsjobb på en av Sveriges största läskedryckstillverkare. Till vardagen dricks det då förstås en hel del läsk.

-          Det är svårt att låta bli att dricka läsk när vi har det gratis på jobbet. Vi hade båda rätt missfärgade tänder. På vårt jobb är det vanligt och inget man riktigt tänker på. Men en dag såg vi en reklam om tandkräm för vita tänder på TV och upptäckte att våra tänder var fulla av fläckar, säger Anita.

-          Reklamen sa att man skulle se skillnad redan efter första borstningen, så självklart provade vi att köpa den, fyller Jacob i.

Tandkrämen fungerade inte och efter flera månader hade vare sig Anita eller Jacob märkt något resultat.

-          Tandkrämen fungerade inte, men medvetenheten om hur tänderna såg ut fanns ju kvar. Därför började jag leta på internet. Jag ville ha en säker tandblekning, eftersom man har ju hört om folk som har köpt oseriösa preparat, säger Anita.

 

 

 

Anita hittade Stella White Strips, säker tandblekning som är godkänd inom EU.

-          Eftersom Stella White Strips var den enda produkten jag hittade som beskrev ingredienserna på hemsidan kändes den som ett tryggt val. Vi beställde ett paket var och det kom redan efter helgen. Det var så lätt att använda dem, det är en smart lösning att ha såna där tejpremsor som man bara fäster på tänderna. Då vet man att man får rätt mängd blekningsmedel, säger Anita.

-          Det var bara att dra av remsorna och sätta fast dom på tänderna. Jag gillade den fräscha mintsmaken och man kunde hålla på med annat under tiden. Vi satte på dem innan kvällsnyheterna. Efteråt hade munnen den där tandläkarrena känslan och redan andra kvällen såg vi båda skillnad! Säger Jacob.

På jobbet drog de till sig stor uppmärksamhet. I en arbetsmiljö där det var så vanligt med missfärgningar att ingen tänker på det så märktes de verkligen.

-          Att bleka tänderna gjorde verkligen en mycket större skillnad än vad man kan tro. Jag förstår inte att det är vanligare än vad det är. Det är så billigt och enkelt, tar bara en vecka och man behöver ju inte göra det mer än två gånger per år för att behålla ett riktigt vita tänder. Man får mer uppmärksamhet och känner sig självsäker. Det är nästan otroligt hur stor skillnad ett vackert leende kan göra, säger Anita.

-          Ja verkligen, säger Jacob med ett skinande leende.