KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Han behövde vita tänder snabbt

John före och efter tandblekning med Stella White Strips

Skoltiden var ingen rolig tid för John Linton, 34 år, då flera av de andra eleverna retade honom för hans gula tänder.

-          Alltid hittar de någon svag punkt som de kan skjuta in sig på, är du överviktig så blir du kallad tjockis, i mitt fall var det mina gula tänder de retade för mig.

Under många år försökte John ta tag i problemet.

-          Jag borstade tänderna varje gång jag hade ätit något, jag testade mängder av olika tandkrämer som skulle hjälpa mot missfärgade tänder, men de blev aldrig riktigt vita. Det enda jag inte kunde göra var att bleka tänderna hos en tandläkare, det var alldeles för dyrt. Jag mådde verkligen dåligt.

För två år sedan damp ett kuvert ner i brevlådan med en inbjudan till en återträff med den gamla årskullen från grundskolan. John bestämde sig med en gång för att han inte hade lust att gå dit och tänkte sedan inte mer på saken. Men en tid senare träffade han en före detta klasskompis när han var ute på krogen.

-          Vi fick bra kontakt direkt och pratade om allt möjligt, vi hade verkligen supertrevligt tillsammans, det var roligt att hon verkade så uppriktigt intresserad över vad jag hade haft för mig sedan vi gick ut nian och själv blev jag jätteintresserad och kände att det klickade direkt.

Naturligtvis kom återträffen upp i samtalet.

-          Hon frågade om jag skulle gå, det är möjligt att ölen jag hade druckit hade gjort mig mer ärlig än vanligt för jag sa precis som det var: att även fast jag var sugen på att träffa gamla kompisar tänkte jag ändå inte gå dit då jag fortfarande hade komplex över mina gula tänder.

 

 

Kompisen föreslog då att John skulle pröva att bleka tänderna med Stella White Strips. Hon berättade att hon kände flera personer som hade testat dem och att det i samtliga fall hade fungerat utmärkt. Att det bara var två veckor kvar till återträffen var inget att vara orolig för, leveransen var alltid mycket snabb och resultaten var enligt henne möjliga att se efter bara någon enstaka användning.

-          Det lät för bra för att vara sant, jag var väldigt skeptisk men hon insisterade verkligen och efter att ha tagit reda på priset bestämde jag mig för att testa, vad hade jag att förlora? Det var i alla fall billigt, ifall det inte fungerade kunde jag leva med att ha slängt pengarna i sjön.

Sagt och gjort, John köpte två packet för att ha morgon och kväll. Efter bara några dagar kom det ett brev med posten.

-          Innan jag började använda stripsen så läste jag igenom informationen som kom med paketet för att försäkra mig om att det verkade okej och att medlet inte innehöll några konstigheter. Visserligen var jag missnöjd över mina gula tänder, men självklart vill man undvika biverkningar.

Effekten var uppenbar och efter bara några dagar märkte John ett tydligt resultat.

-          Det är otroligt vilken betydelse ett bländvitt leende har för helhetsintrycket, det var knappt så jag kände igen mig själv i spegeln!

Stärkt av resultaten anmälde sig John till sist till återträffen, något han inte fick anledning att ångra.

-          Det var verkligen en fantastisk rolig kväll. Visst, jag hade kanske oroat mig i onödan och folk är ju mognare när de är i 30-års ålder än vad de var i högstadiet. Men jag kände ändå att jag fick en helt annan uppmärksamhet och det var fantastiskt att samma människor som hade retat mig då nu ville prata med mig. En toppenkväll!

Sedan dess fortsätter John att använda Stella White Strips regelbundet.

-          Jag tar en omgång i halvåret för att behålla mitt vita leende.