KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Bländvitt leende trots en kopp extra starkt kaffe varje morgon i 17 år

Adam före och efter tandblekning med Stella White Strips

Adam Kvarnström, 37, undvek att le och skämdes för sina gula tänder. Varje morgon innan jobbet drack han en kopp extra starkt kaffe för att komma igång.

-          I mitt yrke kan man inte dricka kaffe på jobbet så jag tog alltid en kopp på morgonen. Så höll det på i 17 år. För flera år sedan kom jag fram till att jag behövde ändra mina vanor och få en hälsosammare livsstil. Jag visste ju att det var kaffet som hade gjort tänderna gula och fläckiga, så det kändes skönt när jag väl hade slutat.

Tänderna förblev gula trots att Adam slutade med kaffet.

-          Min fru brukade säga till mig att jag aldrig ler. Men jag skämdes över mina fula tänder. Nu när jag har slutat med kaffet så kändes det onödigt.

 

Jag trodde att tänderna hade blivit förstörda, det såg ut som att de hade små sprickor. Min tandläkare sa att det inte var något fel på mina tänder, utan att de bara var missfärgningar. Hon erbjöd sig att bleka tänderna men det var verkligen dyrt.

 Frun hittade lösningen, modern tandblekning för hemmabruk.

Adam pratade med sin fru om vad tandläkaren hade sagt och att han ville göra det. Hon tyckte däremot att det lät för dyrt och kollade först runt med andra tandläkare och kliniker. Även fast det kostade flera tusen så var det ändå billigare än många andra klinker.

-          En dag när jag kom hem från jobbet hade hon köpt Stella White Teeth Whitening Strips åt oss. Eftersom mina tänder var så gula så blekte jag 20 minuter morgon och kväll. Efter två dagar tyckte jag att jag såg skillnad när jag jämförde med nyansskalan och sen gick det fort. Det var verkligen kul att kunna se skillnaden efter varje gång. Jag jämförde mot skalan på paketet och det blev minst en nyans ljusare varje dag. Efter en vecka hade jag fått den ljusaste nyansen på skalan. Vilken skillnad!

Är du nöjd över resultatet?

-          Självklart. Det här kommer jag absolut göra om ifall tänderna skulle bli missfärgade igen. Det tog ingen tid från min vardag, man tänker inte ens på att man har dem i. Efteråt har man en härlig känsla i munnen, som när man har varit hos tandläkaren. Nu älskar jag att le!