KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Jag kommer aldrig mer att bleka hos tandläkaren

Maria före och efter tandblekning med Stella White Strips

Maria, 37 dricker té dagligen. Hon har naturligt vita tänder, men det konstanta tedrickandet gör att hon får missfärgningar på tänderna. Därför har hon regelbundet blekt tänderna hos tandläkare.

-          Jag har blekt tänderna två gånger per år under flera år. Jag prövade en tandblekning för hemmabruk med tandskenor först. Jag skulle ha i skenorna under natten när jag sov. Det var verkligen obehagligt. Resultatet blev inte ens bra, jag kände mig lurad.

Upplevelsen gjorde att Maria helt kastade bort idén om att bleka tänderna hemma.

-          Jag blekte regelbundet mina tänder hos tandläkare. Det är effektivt men det tar tid från min vardag och det kostar flera tusen. Man får ligga med munnen uppspärrad och så får man medel på tänderna och bara ligger där och väntar. Men då kändes det som en självklarhet.

Till slut hittade Maria ändå Stella White Teeth Whitening Strips.

-          En dag när jag träffade en av mina väninnor så märkte jag tydligt att hon hade vitare tänder. Det sken verkligen om henne, jag kommer ihåg den känslan man hade när man hade blekt tänderna första gången.

 

Maria gratulerade sin väninna och frågade förstås vart hon hade blekt sina tänder och vad det kostade.

-          Jag blev först nästan irriterad när hon sa att hon hade gjort det hemma och att det bara hade kostat några hundralappar. Så jag började direkt att kritisera, men det var ju lönlöst. Det har verkligen hänt saker sedan jag blekte sist. Att bleka hos tandläkaren kändes plötsligt väldigt omodernt.

Marias väninna gav henne ett paket i present.

-          Hon hade köpt två paket för att vara säker, men det hade räckt med ett paket. Hon hade tänkt skicka tillbaka det andra paketet men jag fick det istället. Jag avbeställde nästa tid hos tandläkaren direkt. Jag var verkligen förväntansfull. Så som hon hade berättat skulle det här göra stor skillnad för mig.

Maria gillade Stella White Strips och överraskades över hur enkelt det var att använda dem.

-         Det var verkligen enkelt att använda Stella White Teeth Whitening Strips. Det är som tejp som man sätter på tänderna.
Jag hade dem på ungefär 5 minuter på morgonen när jag läste tidningen. Första gången tänkte jag på den fräscha känslan man fick i munnen. Redan direkt efter andra gången när jag skulle gå till jobbet såg jag resultat!

Är du nöjd över resultatet?

-         När paketet var slut efter en vecka så hade jag samma resultat som jag fått hos tandläkaren. Det kändes verkligen så bra. Det var enkelt, det gick fort och mintsmaken är god.
Nu kan jag göra annat för mina pengar istället för att ta ledigt från jobbet och slösa tid och pengar i tandläkarstolen.