KundserviceÖppet 12-16:00[email protected]

0 items in cart

Din Varukorg är tom.

Intervjuer

Jerry före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Jerry jobbar som säljare på en stor elektronikfirma i Stockholm. Han om någon vet hur viktigt det är att våga le för att göra ett gott intryck. Det dagliga snusandet ledde till slut till ett sämre självförtroende.

-          Bemötandet är bland det viktigaste i mötet med en kund. Det är viktigt att göra ett gott och städat intryck. Det är ingen som vill få hjälp av någon som inte har tid att tänka på sitt yttre. Ibland märkte jag att kunder tittade på min mun upprepade gånger när jag pratade och det fick mig att känna mig osäker.

Jerry funderade över om han oroade sig i onödan eller om det kanske var något ovanligt med hans mun. Han tog upp saken med en kollega.

Läs om hur Jerry fick vitare tänder med Stella White

 

Adam före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Adam Kvarnström, 37, undvek att le och skämdes för sina gula tänder. Varje morgon innan jobbet drack han en kopp extra starkt kaffe för att komma igång.

-          I mitt yrke kan man inte dricka kaffe på jobbet så jag tog alltid en kopp på morgonen. Så höll det på i 17 år. För flera år sedan kom jag fram till att jag behövde ändra mina vanor och få en hälsosammare livsstil. Jag visste ju att det var kaffet som hade gjort tänderna gula och fläckiga, så det kändes skönt när jag väl hade slutat.

Tänderna förblev gula trots att Adam slutade med kaffet.

-          Min fru brukade säga till mig att jag aldrig ler. Men jag skämdes över mina fula tänder. Nu när jag har slutat med kaffet så kändes det onödigt.

Läs om hur Adam fick vitare tänder med Stella White

 

Maria före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Maria, 37 dricker té dagligen. Hon har naturligt vita tänder, men det konstanta tedrickandet gör att hon får missfärgningar på tänderna. Därför har hon regelbundet blekt tänderna hos tandläkare.

-          Jag har blekt tänderna två gånger per år under flera år. Jag prövade en tandblekning för hemmabruk med tandskenor först. Jag skulle ha i skenorna under natten när jag sov. Det var verkligen obehagligt. Resultatet blev inte ens bra, jag kände mig lurad.

Upplevelsen gjorde att Maria helt kastade bort idén om att bleka tänderna hemma.

-          Jag blekte regelbundet mina tänder hos tandläkare. Det är effektivt men det tar tid från min vardag och det kostar flera tusen. Man får ligga med munnen uppspärrad och så får man medel på tänderna och bara ligger där och väntar. Men då kändes det som en självklarhet.

Läs om hur Maria fick vitare tänder med Stella White

 

Sean före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Det var under en vanlig tisdagsmorgon framför spegeln som Sean märkte att 13  år av snus, rökning och kaffe började synas på tänderna. Leendet som gjorde sambon kär i honom var borta tillsammans med hans självförtroende.

-          Jag försökte att få vitare tänder på alla möjliga sätt.

Rökningen upphörde och även kaffeintaget minskade kraftigt. Tandläkare försökte hjälpa till med tandkräm för vitare tänder, men även efter tre års användning fanns det ingen märkbar skillnad eller förbättring.

-          Vanlig tandblekning var någonting jag funderade mycket på, men att ta ett lån för att få vitare tänder känns galet.

Läs om hur Sean fick vitare tänder med Stella White

 

John före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Skoltiden var ingen rolig tid för John Linton, 34 år, då flera av de andra eleverna retade honom för hans gula tänder.

-          Alltid hittar de någon svag punkt som de kan skjuta in sig på, är du överviktig så blir du kallad tjockis, i mitt fall var det mina gula tänder de retade för mig.

Under många år försökte John ta tag i problemet.

-          Jag borstade tänderna varje gång jag hade ätit något, jag testade mängder av olika tandkrämer som skulle hjälpa mot missfärgade tänder, men de blev aldrig riktigt vita. Det enda jag inte kunde göra var att bleka tänderna hos en tandläkare, det var alldeles för dyrt. Jag mådde verkligen dåligt.

Läs om hur John fick vitare tänder med Stella White

 

Anita före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Paret Anita och Jacob har båda kontorsjobb på en av Sveriges största läskedryckstillverkare. Till vardagen dricks det då förstås en hel del läsk.

-          Det är svårt att låta bli att dricka läsk när vi har det gratis på jobbet. Vi hade båda rätt missfärgade tänder. På vårt jobb är det vanligt och inget man riktigt tänker på. Men en dag såg vi en reklam om tandkräm för vita tänder på TV och upptäckte att våra tänder var fulla av fläckar, säger Anita.

-          Reklamen sa att man skulle se skillnad redan efter första borstningen, så självklart provade vi att köpa den, fyller Jacob i.

Tandkrämen fungerade inte och efter flera månader hade vare sig Anita eller Jacob märkt något resultat.

Läs om hur Anita och Jacob fick vitare tänder med Stella White

 

Jonna före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Jonna röker inte och dricker inte heller kaffe. Däremot har hon varit slarvig med tandborstandet och har aldrig haft naturligt vita tänder.

-          När jag var hos tandläkaren så hade jag som tur var inga hål, men mina tänder var fläckiga och missfärgade. De erbjöd mig att göra rent tänderna och att bleka dem men när jag fick veta att det kostade flera tusen så fick jag en klump i magen. Jag hade aldrig tänkt på att mina tänder var missfärgade så jag skämdes när jag satt där.

Läs om hur Jonna fick vitare tänder med Stella White

 

Linnéa före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

I dagens kaffedrivna samhälle är inte Linnéa ett undantag. Hon dricker flera koppar automatkaffe om dagen på sitt kontorsjobb.

-          När man dricker mycket kaffe så finns det inget man kan göra för att undvika missfärgade tänder. Tandkräm för vitare tänder gör ingen skillnad, det vet jag eftersom jag använde det i flera år. Jag har prövat flera typer av tandblekning, men det har varit obehagligt och jag har inte tyckt att resultatet har sett naturligt ut. Jag vill ha ett pärlvitt leende.

Eftersom Linnéa har känsliga tänder så behöver hon en modern och skonsam blekningsformula. Stella White Strips är baserad på Natrium Bikarbonat som bleker tänderna skonsamt och säkert.

-          Alla blekningsmedel som jag har prövat har ilat i tänderna. Mina tänder är känsliga och det har varit samma sak om jag har gått till tandläkaren också. Därför letade jag efter någonting nytt. Något som blekte på ett annat sätt. Jag vill att det ska gå fort och inte vara obehagligt.

Läs om hur Linnéa fick vitare tänder med Stella White

 

Lena före och efter tandblekning med Stella White Strips

 

Lena Hallin, som rökt länge men varit rökfri i tre år mådde dåligt över att tänderna inte blev bättre.

-          Jag rökte i 23 år men trots att jag var rökfri och besökte tandläkaren regelbundet hjälpte det inte. Jag slutade röka just för att jag skämdes över hur mina tänder såg ut, så det kändes jättejobbigt när det inte blev bättre.

Lena prövade flera olika tandkrämer som påstods göra tänderna vitare men utan resultat.

-          Jag använde whitening tandkräm både morgon och kväll. Ibland borstade jag tänderna efter att jag hade ätit också för att få resultat, men det hjälpte inte. Jag prövade olika märken i nästan ett år.

Läs om hur Lena fick vitare tänder med Stella White

 

John före och efter tandblekning med Stella White Strips

  John har en hälsosam livsstil och varken röker eller dricker kaffe. Han arbetar som personlig tränare och är förstås noga med vad han äter.

-          Jag har aldrig haft några hål och borstar tänderna morgon och kväll. Därför blev jag chockad när tandläkaren plötsligt frågade om jag ville bleka tänderna. Jag har alltid fått beröm av tandläkaren för mina fina tänder så det kändes inte alls bra. Mitt utseende är viktigt för mig och det kom rätt plötsligt.

John kände inte att han tänkte betala flera tusen för att bleka tänderna utan att åtminstone ha undersökt alternativen.

Läs om hur John fick vitare tänder med Stella White